Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla viihtyisyyttä pesutiloihin

Kylpyhuoneremontti on vaativa huoneistoremontti, joka kannatta antaa ammattilaisen käsiin. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella vältyt ylimääräisiltä yllätyksiltä. Märkätilatyöskentely vaatii myös viranomaisten edellyttämiä lupia ja tiettyjä toimintatapoja. Toimimme alueella Helsinki, Vantaa, Espoo.

Kylpyhuoneremontti alkaa aina suunnittelusta

Hyvin valitut materiaalit ja kaunis muotokieli täydentävät toisiaan. Teemme maksuttomia suunnittelukäyntejä kohteeseen, jolloin voimme keskustella budjettiisi parhaiten sopivista materiaaleista ja rakennusteknisistä ratkaisuista. Suunnittelemme yhteistyössä kanssasi tilaan parhaiten sopivan ratkaisun, joka palvelee sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Tärkeintä on, että sinä ole tyytyväinen lopputulokseen. Kylpyhuoneremontin yhteydessä onnistuu kätevästi myös saunan uusiminen.

Suunnittelukäynnin pohjalta voimme toimittaa sinulle kirjallisen tarjouksen veloituksetta. Tarjous sisältää yksityiskohtaisen raportin eri työvaiheista, niiden aikatauluista ja kuluista, sekä materiaaleista ja materiaalimenekistä. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme kylpyhuoneremontin sovittuna ajankohtana.